Etiketter

, , ,

Såhär på självaste nyårsafton passar det ypperligt att drömma om 2014, nyårslöften eller mål med året.

Eftersom att jag som alltid drömmer om olika lopp att springa så har jag nu hittat något oerhört lockande och närliggande.

Scandinavian Adventure Run.

5 etapper genom 3 länder. Man börjar i Norge och springer genom Sverige och avslutar nere i Danmark. Totalt 50 km. Jag har svårt att tro att det bara är 50 km, men det är det som står på hemsidan. Ett ultramarathon fördelat på 5 etapper. Helt perfekt. scandinavian adventure run

Det verkar som en lysande kombination av upplevelser och motion. Jag vet inte om det är en riktig tävling eller mer bara för motionens skull, men jag skulle nog se detta som mer av löpning för upplevelsen än för att springa livet ur sig. Banan går genom skog och terräng, längs med klippor på västkusten, genom pulsen i Köpenhamn och slutar i Roskilde.

Det finns bara en nackdel med detta lopp. Och det är datumen. 19-23 augusti går detta av stapeln och för min del är det mindre än en månad kvar till valet 2014 och därför en omöjlighet att vara med. Men jag hopas på att detta blir en succé som återkommer. Och kanske att det också blir något längre.

Annonser