Etiketter

, , ,

Som jag skrev tidigare i veckan så tillbringas en del av veckan på SPA – nämligen nu. Vi har varit på Selma Lagerlöfs Spa i 2 nätter och har ytterligare 1 natt kvar innan vi lämnar denna oas för att åka hem.

God mat (och mycket mat), bra träning, avkoppling, mys, umgänge och allt man kan önska sig av en miniweekend.

Selma Lagerlöfs Spa har ett rätt unikt koncept där de förenar kvalitativ träning med god mat och allt annat som ett spa erbjuder. De har till och med Les Mills-klasser (BodyCombat, Bodypump, BodyBalance, SH’bam och cxworx) här och ett helt ok gym. Detta är verkligen kanon, de får in ett helhetstänk när de kommer till välbefinnande – för avkoppling är ju så mycket mer än att ligga i en solstol med en paraplydrink, det är även att röra på sig.

Igår hade vi bokat in oss på varsin klassisk massage och utöver det har magarna fått jobbat i ett core-pass, kopplat av i BodyBalance och musklerna har fått känna på mjölksyra när vi styrketränat en del. Jag har även sprungit ett intervallpass. Idag blir det mer bad och bastu.selma lagerlöfs spa vinter snö god mat pool och träning

Om det är någon som undrar var vintern är så kan jag meddela att den är här i Värmland. Det har snöat nästan non-stop sedan vi kom hit i onsdags.

Annonser