Hörni, ni glömmer väl inte bort att planera för sommarens träning och målsättning bara för att semester, sol och grillning nalkar?

Något ordentligt motivationshöjande är ju målen man sätter upp framför sig. Mitt kommande mål (oklart ännu om det är möjligt) är att springa SM-milen som går av stapeln den 12 juli i MalmöJag har tidigare skrivit om det här. 

Det är alltså första gången som man arrangerar ett officiellt svenskt mästerskap i landsvägslöpning 10,000 meter. Varje år springer ca 10,000 motionärer ett mils-lopp, men så har det inte tidigare funnits ett svenskt mästerskap för detta.

Loppet är öppet för alla, elit som motionär, ett svenskt mästerskap för alla. sm-milen 12 juli i malmö tävling om startplats

Alla som är med har möjlighet att bli svensk mästare, men man måste vara ansluten till en förening som är medlem i Svensk Friidrottsförbundet för att kunna tävla i SM-klasserna.

Start och mål är vid Malmö Stadion. Banan går genom Malmös centrala delar och passerar flera av de mest kända platserna. Bland annat passeras Gustaf Adolfs torg och Stortorget. Man runda Malmöhus och springer genom de vackra parkerna Slottsparken och Pildammsparken. Banan ska vara flack vilket öppnar för snabba tider!

Blir du sugen på att vara med och springa med mig?

Nu har du chansen att vinna startplats till detta lopp! Jag lottar ut 3 startplatser och du kan tävla om 1, 2 eller 3 om du vill få med dig 2 kompisar t.ex.

För att vara med i utlottningen skickar du en kort motivering till linn.s.johansson@gmail.com om varför du vill vinna startplats, och skriv också hur många.

Tävlingen pågår till 23:59 onsdagen den 11/6 och därefter annonseras vinnaren på bloggen och per mejl.

sm-milen tävling malmö 12 juli

 

Här kan ni läsa mer om SM-milen på loppets hemsida.

Annonser