Etiketter

, ,

På söndag börjar Almedalsveckan och jag tror inte att någon har undgått vad det är för något. Jag åker dit för att vara där i en hel vecka och hoppas på att lära mig mycket, få nya perspektiv och skapa nya kontakter. Dagarna kommer att kantas av jobb för Centerpartiet och Alliansen, skriva PM men också gå på seminarier dagarna i ända. Det är som att årets alla seminarier och utbildningstillfällen matas in i en vecka och därför blir det seminarier från 08:00 till 20:00 varje dag. Och lite mingel och nätverkande på det. Det låter säkert bara lyxigt, men är så oerhört utmattande samtidigt. Hela tiden vara igång, inte ha en sekund för sig själv, och hela tiden vara på topp med väldigt lite utrymme för återhämtning och vila. Men, det ska bli så kul!

Något jag har märkt tendens av detta år är att hälsan rent praktiskt kommer till Visby och Almedalen. Det brukar bli väldigt mycket kaffe och väldigt mycket smågodis på seminarierna för att hålla energinivåerna uppe. Inte en frukt så långt ögat kan se.

Men i år så har man i alla fall möjlighet att få in lite träning och rörelse under Almedalsveckan. På onsdag kl. 07:00 håller SATS ett Crosstraining-pass. Mötesplats är utanför Gutekällaren, Lilla Torggränd 3. Intensiteten ska vara ”lagom” så att alla kan vara med.

Som om inte det vore nog, finns ytterligare 3 tillfällen för instruktionsledd träning.

Coca-Cola vill uppmuntra människor i Sverige att bli mer fysiskt aktiva. I projektet Simma Sverige har Coca-Cola bland annat som mål att få fler människor att motionssimma. Bara i år ska de få 25 000 svenskar i plurret på ett eller annat sätt.

De bjuder in till morgonsim på Almedalsveckan! 07:00 på tisdag, onsdag och torsdag kommer de att vara vid Kallis, Strandvägen 4. Våtdräkt och badkläder finns att låna, omklädningsrum och dusch finns och Coca-Cola bjuder på frukost efteråt. Se mer information i inbjudan och på www.simmasverige.se

Annonser