Etiketter

, , , ,

Veckan börjar på bästa sättet när den inkluderar träning. Igår var det dags för veckans Run Tough för alla SATS-medlemmar och vi från Urban Tribes bjöd på ett nytt pass, nämligen ”Visiting the Rift Valley”.

Passet består av intervaller i en stege, från 800 m ner till 100 m och upp igen, men ser olika ut för alla grupper beroende på vilken nivå man ligger på. bild 3 (2) bild 4 (3)

Det var riktigt kul att se att det dels var fler deltagare som startade från SATS Hötorget men även att det var fler i min fartgrupp väl på plats. Jag tror att många lockas av att fortsätta att springa när det är mörkt, men helst gör det i grupp. Dels för att få motivationen och pushen att utmana sig själva när det är som mörkast på året, men även för trygghetens skull. Många säger att de inte känner sig trygga att springa själva i skogen. Många håller även igång för att springa Tunnelloppet som går av stapeln den 22 november. Och då är det ju fantastiskt bra att det finns möjlighet att vara med och springa i grupp, och denna möjlighet finns för löpare 6 av 7 dagar i veckan.

Det var riktigt nöjda deltagare efter passet och jag ser redan fram emot nästa måndag!bild 2 (9)

bild 1 (11)

Här kan ni läsa mer om löpklasserna som Urban Tribes håller på SATS. Än finns chans kvar att komma och testa, vi kör till mitten av december!