Etiketter

, ,

Det blev en sen kväll för mig igår. Jag var på workshop i Runners’ Strength på SATS Signalfabriken tillsammans med andra blivande instruktörer i denna klass.

Jag har skrivit om den flera gånger förut i och med att jag instruerade klassen under januari-mars förra året. Nu kommer den tillbaka igen men med nytt pass och kommer att finnas på 18 center från och med januari till och med mars (åtminstone), till skillnad från förra årets (nja, 2014) 14 center.

Det var den klass som gick allra bäst av alla nya klasser och den var ständigt överbokad. Men det är också en riktigt grym klass där man får svettas rejält, får upp pulsen högt och får känna av mjölksyra i flera muskelgrupper. Man kan också ta det lugnare om man vill då alternativ för detta ges. Men det är i alla fall en klass som ger resultat. Man jobbar med precis de svaga punkterna man har som löpare, man jobbar upp styrkan, man jobbar på tekniken och man jobbar på flåset.

Igår kväll höll vi på från 19-21:30 med information och frågestund mellan varven. Men det blev i alla fall ca 100 minuter effektiv träning!runners strength workshop för instruktörer sats signalfabriken

Det ska bli superkul att köra igång med denna klass!

Annonser