Etiketter

, , ,

Det var inte bara i torsdags som det var utbildningsdags, hela denna dag ska ägnas åt träning och utbildning. Denna gång i SATS-klassen ABSolution, 30 minuters högintensiv coreträning. Ett pass som jag ser till att gå på varje vecka för att det ger resultat. Efter dagens utbildning 10-18 har jag en känsla av att de kommande dagarna inte kommer att bli lika roliga. Jag kommer att göra mitt yttersta för att inte skratta, för jag räknar med att det kommer att bli riktigt smärtfritt med tanke på all den träningsvärk jag väntar mig att få i magen.

Jag känner att det blir ett perfekt avslut på helgen. Resten av helgen har tillbringats med framför allt syskon och syskonbarn. I fredags följde jag med och hämtade brorsönerna på skolan och sedan blev det innebandylek, film och middag. bild 1 (12)

I lördags morse ringde klockan före 6 och 7:05 blev jag upphämtad för att följa med på innebandyturnering för killar födda -07. Det var kul att följa med, få tid att prata med min syster och få se killarna spela.bild 2 (10)Dagen avslutades med tidig middag hos mina föräldrar innan jag, dödstrött, åkte hem. Jag somnade gott vid 22. Precis vad jag behövde.