Etiketter

, , ,

Veckans sista träningspass och de sista kilometrarna löpta. Idag blev det 26.54 km långpass med finsällskap av min vän och löparkompis från IF Linnéa. Tanken var att springa runt Hagaparken men redan innan vi kom dit hade vi hunnit avverka 14 km. Men det blev i alla fall en vacker mil längs med vattnet innan vi vände in mot stan igen.

I och med benmärgsödemet förra året så har långpass varit något som jag mest skött på en träningscykel lyssnandes till en podd men jag är ju faktiskt igång med långpassen till fots sedan början av december. Och nu äntligen med sällskap. Tiden går så mycket fortare när jag har någon att prata med och J är så himla bra på att reka bra rundor åt oss.

Det blev visserligen lite klättring och en gång gled jag på rumpan istället för på fötterna men ändå riktigt härligt. Och så oslagbart vackert. Det här var verkligen höjdpunkten på helgen för min del. Det är ett perfekt sätt att förena nytta med nöje. Att träna med kompisar är en umgängesform jag verkligen uppskattar och det passar mig så mycket bättre än att enbart sitta på ett fik och prata. Fast, café latten efteråt var verkligen pricken över i:et efter två och en halvtimmas harvande i snön. Framför allt var det skönt för att värma fingrarna runt muggen. Fingertopparna håller sig vita och frusna i alla fall ett par timmar efteråt.  IMG_7647

Löpning denna vecka: 48.5 km.
Löpning totalt i år: 133 km.