Etiketter

,

Jag hann inte mycket mer än att komma hem från Lanzarote och ladda om för en träningsvecka hemma förrän jag fick influensa. Nästan en vecka med feber, förkylning, hosta, halsont och obefintlig röst. Sedan ytterligare dagar med trötthet och noll energi i kroppen. Jag hann komma tillbaka till jobbet i två dagar innan det var dags för att åka på skidsemester till Järvsö. IMG_7980

Jag känner mig inte direkt som månadens anställd så att säga med tanke på att jag haft både vinterkräksjuka, influensa och två semestrar – en träningssemester på Lanzarote och en skidresa till fjällen.

Nu är jag dock frisk och det är på tiden. Om 3 veckor är det dags för Prag Halvmarathon dit jag åker med Runacademy och med tanke på senaste månadens sjukdomar känner jag mig allt annat än redo. Ett långpass på 25 km var allt jag hann med under februari och löpningen har verkligen blivit lidande. Det var veckan på Lanzarote som var riktigt bra, sedan har det inte blivit så mycket mer.

Trots lite slitna lår och vader efter veckans skidåkning, torsdagens backintervaller och gårdagens BodyCombat så hoppas jag ändå få till ett rejält långpass idag på 27-28 km (ja, jag har klippt av håret!). FullSizeRender (10)

Nästa helg vill jag testa mitt halvmara-tempo och hoppas på ett kortare lång pass med 15 km i halvmara-fart. Det passet körde jag förra året två veckor före tävling och det stärkte mitt självförtroende och pannben enormt. Ett lugnare långpass hoppas jag även få till veckan före tävling.

Nu håller vi tummarna för att det går vägen, att jag håller mig frisk och att kroppen vill samarbeta!