Etiketter

, , ,

Denna månad måste slå rekord i roliga löparhändelser! Dessvärre håller jag det mesta hemligt än så länge, men en sak kan jag delge efter mötet ikväll med löparklubben.

Jag är medlem i IF Linnéa, en friidrottsklubb med ungdomssatsning och en social klubb för vuxna som gillar att springa långdistans. Till skillnad från andra löparklubbar så kännetecknas IF Linnéa av att välkomna alla – oavsett resultat, mål, ålder med mera. Syftet är att springa ihop och ha kul vilket jag verkligen uppskattar. Passen är dessutom riktigt grisjobbiga, av riktigt bra kvalitet och intervallerna pågår under lång tid.

IF Linnéa är dessutom den löparklubb som ofta har flest deltagare på Stockholm Marathon. Tror att det brukar vara runt 100 (!) alla med olika ambitioner och slutresultat.

Men nu har klubben tagit ett steg längre vilket gör mig så glad. Klubben har valt att bredda sin profil och satsar nu på att forma snabba löpare som kan leverera bra resultat på svenska mästerskapen med mera. En klubb som kan tävla mot andra erkänt snabba löparklubbar.

Det bästa av allt är att jag är en av damerna som är med i denna satsning. Ikväll hade vi det första mötet och det var kul att få ett ansikte på övriga. Jag hoppas på stort utbyte med de andra tjejerna som ligger på samma nivå som jag själv. IF Linnéa spetslöpare

Jag ser jättemycket fram emot detta och taggar nu ännu mer för att klara mina egna tidsmål för året. Dessutom var det tal om terräng-SM. En utmaning som gör att jag får fjärilar i magen. Och jag älskar utmaningar. IF Linnéa löpning facebook spetslöpare