Kontakta mig


För kontakt, frågor eller synpunkter, mejla: linn.s.johansson@gmail.com

I flera sammanhang är det jag, Linn, som har ordet varför bloggen även fick detta namn.

Större delen av veckan befinner jag mig någonstans i gångarna, lokalerna eller på något av kontoren på Sveriges Riksdag där jag arbetar som politiskt sakkunnig i miljöfrågor och med miljö- och jordbruksutskottet för Centerpartiet.

Några timmar i veckan har jag ordet som gruppträningsinstruktör i BodyCombat och Afro (uppehåll i Afro sedan maj 2012) på SATS där jag främst håller till i Stockholms innerstad. Min stora passion är dock löpningen där jag får chans att inspirera andra i min roll som löpcoach för Urban Tribes och leder både företagsträningar liksom löppass på SATS.

Det tillfället där orden förvandlas till tankar är med musik i öronen springandes runt Stockholms alla öar. Löpningen och den ro det ger mig betyder mycket och sedan 2012 har jag blivit löpare, officiellt. Nu vill jag bara springa mer och mer.

Som fru, vän och lillasyster erbjuds många tillfällen där jag kan både ha och ge ordet.

Övrigt: Utbildad livsmedelskemist med inriktning miljökemi och nutrition eller kort och gott kemist eller nutritionist.

6 tankar på “Kontakta mig”

 1. Linnéa skriver:

  Hej Linn!
  Jag tycker att du har en spännande blogg med bra inspiration gällande träning, miljö, klimat och kost. Ett ämne som skulle vara intressant om du tog upp, som jag tycker berör två av huvudämnena i din blogg, är träningskläder och deras miljöpåverkan och då tänker jag t.ex på antibakteriell behandling med exempelvis silverjoner, samt andra kemikalier som används för just träningskläder. Vore också intressant om du kan ge tips om vilka material/märken man ska välja för att minska sin egen påverkan på kemikalieutsläpp.

  Tack för inspirationen!
  Linnéa

 2. Hej,

  Kanske märkligt att jag mailar dig, men googlade efter benmärgsödem i fot och kom in på din blogg. Har själv åkt på detta och är nu inne i min 8:e vecka med ”vila”. Kört alternativt. Och läkaren verkar inte kunna gissa på tid. Sa 6 veckor men det känns fortfarande.

  Hur lång tid tog det för dig? Behandlades du? Har nämligen New York marathon om ca 8 veckor nämligen.

  Stort tack på förhand

  Med vänlig hälsning, Tony H

  • Hej! Ledsen för sent svar, bloggen har varit väldigt vilande under en längre tid vilket jag hoppas att du sett. Som jag förstått det är läkprocessen för fötter betydligt längre än för skenben. Jag hade däremot min möhippa och bröllop under min skadeperiod vilket drog ut på läkningen ytterligare då jag överbelastade skenbenen under denna period. Jag gick till naprapat som är specialist på löpning och på dessa typer av skador. Accessrehab i Sthlm (vet inte om du bor i sthlm?). Jag kom igång och joggade typ 1 minut, gå 1 minut, jogg 1 minut osv i totalt 5 minuters löptid efter ca 7 veckor. Jag följde ett sådant rehabprogram under 10 veckor där jag successivt ökade belastningen – från 1 minut – upp till 60 minuter. 3 månader efter att jag påbörjat löprehaben så sprang jag sthlm halvmarathon, väldigt otränad men mest för att kolla formen och känslan i kropp och ben snarare än med andra höga ambitioner. Men det var också bara en halvmara. Mitt råd är att gå till en specialist, du vill inte riskera att dra på dig en stressfraktur som kan hålla dig borta från löpningen i ett år. Sedan kan tilläggas att jag hade känningar i mina ben i ca 6 månader efter och är fortfarande extremt nojig när det kommer till minsta lilla känning i mina skenben. På gott och ont.
   Stort lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s